Menu

Privacy Policy (Personvernpolicy)

Tags:
Content not tagged!

Denne siden bruker informasjonskapsler (cookies). Dette gjør vi for å kunne forbedre våre nettsider.

This page uses cookies. We do this to improve our website.

En utilisant notre site Web, vous acceptez notre utilisation des cookies conformément à notre Politique de gestion des cookies.

Utilizzando il nostro sito Web, si acconsente all’impiego di cookie in conformità alla nostra Politica sui cookie.

 

Use of cookies:

Cookies are small text files that are stored on your computer. They contain information about the pages you visit on the web.
With cookies, we can collect information using jotul.com and can continually improve the website so it becomes be easier and better to use.


Who sees the information?

Jøtul deal with companies who create Web statistics. We ensure that the personal information you give us is not abused, ref. The rules in the Personal Data Act. These include the information that you provide in the form submitted.
Our cookies cannot spread malicious programs or damage your computer in any way.


The cookies we use:

_ga, _gat, _umta

Cookies _ga and _gat used as part of Google Analytics. These cookies do not store any personal information and are only used to distinguish unique users.

__utma stores the amount of visits (for each visitor), the time of the first visit, the previous visit, and the current visit.

JSESSIONID

JSESSIONID are used to distinguish between user sessions of the server. No personal information contained in this cookie.

You decide.

You decide whether to allow the storage of cookies. From the settings in your browser, you can control the types of cookies stored on your computer.

Please note that if you say no to cookies, you may affect the functionality of our site as well as other sites. You may also
have trouble logging in. You can read about how to make settings related to cookies in your readers' own pages.

 

 

 

Bruk av informasjonskapsler (cookies):

Informasjonskapsler er små tekstfiler, som blir lagret på din pc. De inneholder blant annet informasjon om hvilke sider du besøker på nettet.

Med informasjonskapsler kan vi registrere hvordan du bruker jotul.com, og vi kan løpende forbedre nettsidene, slik at de blir enklere og bedre å bruke.

Hvem ser informasjonen?

Jøtul har avtale med selskaper som lager nettstatistikk for konsernet. Vi sikrer at at de personopplysninger som du gir oss, ikke blir misbrukt, jf. reglene i personopplysningsloven. Det gjelder for eksempel den informasjon som du gir i skjema som sendes inn.

Våre informasjonskapsler kan ikke spre skadelige programmer eller skade din pc på noen måte.

Informasjonskapsler vi bruker

_ga, _gat, _umta

Cookiene _ga og _gat brukes som en del av Google Analytics. Disse informasjonskapselene lagrer ingen personlig informasjon, og brukes bare for å skille mellom unike brukere.

__utma lagrer antall besøk (for hver besøkende), tidspunktet for første besøk, det forrige besøket, og dagens besøk.

JSESSIONID

JSESSIONID brukes for å skille mellom brukersesjoner av serveren. Ingen personlig informasjon finnes i denne cookieen.

Du bestemmer selv

Du bestemmer selv om du vil tillate lagring av informasjonskapsler. Fra menyen i din nettleser kan du selv kontrollere hvilke typer informasjonskapsler/cookies som blir lagret på din pc.

Vær oppmerksom på at om du sier nei til informasjonskapsler, kan du påvirke funksjonaliteten på vår så vel som andre nettsider. Du kan også få problemer med å logge inn.

Du kan lese om hvordan du gjør innstillinger knyttet til informasjonskapsler på nettlesernes egne sider.