Valikko
Terässavupiippu

Terässavupiippu

Haluaisitko tulisijan, mutta kodissasi ei ole savupiippua?

Jøtulin terässavupiiput sopivat kaikkeen ja kaikille

Jøtulin terässavupiiput sopivat kaikille ja kaikkiin tulisijoihin, kaikille polttoaineille, saunoihin ja vapaa-ajan sekä ympärivuotisiin asuntoihin. Se sopii yhtä hyvin sekä uudisrakennuksiin että vanhoihin rakennuksiin. Jøtulin terässavupiippuun voidaan liittää useita tulisijoja ja se on helppo asentaa myös jälkikäteen. Savupiippuun on saatavissa kulma- ja sivuttaissiirtymäkappaleita, joiden ansiosta tulisija voidaan sijoittaa juuri haluttuun kohtaan asunnossa. Jøtulin terässavupiippuja on saatavissa markkinoiden suurin ja monipuolisin valikoima. Jos tarvitset jotain, mitä meillä ei ole, se voidaan tehdä.

NVI-sommermiljo

 

Tässä voit tehdä savupiippua koskevan laskelman

Laskentaohjelmamme avulla voit laatia nopeasti ja helposti hinta-arvion. Savupiippua hankittaessa tulee tavallisesti eteen monia kysymyksiä, joten voit kysyä neuvoja jälleenmyyjiltämme. Heidän kauttaan saat myös tarjouksen asennustyöstä. Tämän laskentaohjelman avulla voit laskea, mitä kaikkea terässavupiipun pystyttämiseksi tarvitaan.

JØTUL-TERÄSSAVUPIIPUN LASKENTAOHJELMA

KAIKKI TILAUKSET TEHDÄÄN JØTULIN JÄLLEENMYYJILTÄ

 

Valmis yhdessä päivässä

Jøtulin terässavupiiput koostuvat moduuleista, jotka kootaan yhteen. Osat ovat kevyitä ja savupiipun osien saumat ovat niin käteviä, että pystytyksen voi tehdä yksin. Tuloksena on vähän tilaa vievä, tyylikäs ja saumaton savupiippu yhdessä tai kahdessa päivässä. Katso oheisesta videosta, kuinka helppoa asennus on: Jøtulin terässavupiipun asennus

Mikä väri sopii juuri sinulle?

Vakiovärien mustan, harmaan ja valkoisen lisäksi voit tilata haluamasi värisen (RAL) savupiipun. Jos pidät enemmän kuparin, messingin tai harjatun teräksen värisestä savupiipusta, voimme toimittaa myös sellaisen. Siisti ja turvallinen asennus välipohjan läpi. Saumat ovat huomaamattomia ja tyylikkäitä ja estävät lämmön leviämisen savupiipun ulkopuolelle. Moduulit liitetään yhteen siten, että eriste jatkuu sauman yli ja estää siten lämpösillat saumakohdissa.

NVI_colours

 

 Turvalliset ja huomaamattomat saumat

Saumat ovat huomaamattomia ja tyylikkäitä ja estävät lämmön leviämisen savupiipun ulkopuolelle. Moduulit liitetään yhteen siten, että eriste jatkuu sauman yli ja estää siten lämpösillat saumakohdissa.

 

Seamless_NVI

 

Siisti ja turvallinen asennus välipohjan läpi

Jøtulin terässavupiippujen eriste on 30 mm tai 60 mm paksu ja sillä on markkinoiden suuri tilavuuspaino. Siirtymä puolieristetystä täyseristettyyn moduuliin voidaan tehdä välipohjassa, ja savupiipun paksuus pysyy samana katolle saakka.

Savupiippu ulkoseinän läpi

Jos haluat vetää tai joudut vetämään savupiipun ulkoseinän läpi, sitä varten on omat moduulinsa. Lisäksi niiden pinnoite kestää hyvin Pohjolan rankkoja sääolosuhteita.

Ilmanotolla varustettu savupiippu

Jøtul Combi -terässavupiippu ottaa ulkoilmaa savupiipussa olevan kanavoinnin kautta ja johtaa sen tulipesään. Jos valitset tämän ratkaisun, sinun ei tarvitse ajatella ilmansaantia muista lähteistä. Ilmanotolla varustettu savupiippu sopii erityisen hyvin uusiin, tiiviisti eristettyihin taloihin.

Pyöreä vai nelikulmainen savupiippu katolle?

Jøtulilla on pitkälle kehitetty ja täydellinen ulkokattoratkaisu, joka sopii erilaisille kattopinnoitteille, kuten tiilikatolle, huopakatolle, turvekatolle jne. Katon ulkopuolisen savupiipun pellitys voi olla pyöreä tai nelikulmainen. Pellityksen vakioväri on musta, mutta saatavissa on myös monia muita värejä kuparin tai ruostumattoman teräksen lisäksi.

Aiotko uudistaa savupiippusi?

Jos haluat kotisi sisustukseen sopivan savupiipun, voit vaihtaa savupiipun väriä laittamalla uuden pinnoiteputken olemassa olevan savupiipun päälle. Voit valita haluamasi värin (RAL) ja muuttaa kotisi tyyliä.

Kysy neuvoa savupiippuun liittyen

Puoli- vai täyseristetty savupiippu? Miten katto saadaan tiiviiksi? Onko savupiippu asennettu oikein? Savupiippua hankittaessa tulee mieleen monenlaisia kysymyksiä. Osta siksi savupiippu valtuutetulta jälleenmyyjältä. Silloin voit olla varma siitä, että hankitut osat sopivat yhteen ja että savupiippu toimii parhaalla tavalla tulisijasi kanssa.

Käyttökohteesta riippuen etäisyys palavaan materiaaliin voi olla joko 50 tai 80 mm (käytettäessä täys- tai puolieristettyä savupiippua). Meidän jälleenmyyjämme auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan ratkaisun.

25 vuoden takuu

Jøtulin terässavupiiput valmistaa Pohjolan suurin savupiippujen valmistaja. Savupiipuilla on CE-merkintä ja ne täyttävät kaikki Euroopan unionin terveyttä, ympäristöystävällisyyttä ja turvallisuutta koskevat vaatimukset. Savupiiput ovat olleet markkinoilla yli 40 vuoden ajan ja niille myönnetään 25 vuoden takuu.

 

Olemme laatineet seuraavan laskentaohjelman, jonka avulla voit laskea, mitä terässavupiippua varten tarvitaan.

Jøtulin terässavupiipun laskentaohjelma

(Kaikki tilaukset on tehtävä Jøtulin jälleenmyyjän kautta.)

 

  • Jøtulin savupiiput ovat markkinoiden turvallisimmat
  • Vakiokokoina saatavissa 125, 150, 190 ja 250 mm
  • CE-merkintä, täyttävät kaikki Euroopan unionin terveyttä, ympäristöystävällisyyttä ja turvallisuutta koskevat vaatimukset
  • Hyvä eristeen tiiviys: 140 kg/m3
  • Markkinoiden suurin ja monipuolisin valikoima
  • Sopivat kaikkiin kamiinoihin ja takkoihin
  • Sisäputki 1 mm:n ruostumatonta terästä
  • 25 vuoden takuu

 

Dokumentaatio (tulee kohta)

Jøtulin terässavupiippujen esite

Jøtulin terässavupiippujen asennusohje

Jøtulin täyseristetyt terässavupiiput (norjalainen FDV-dokumentaatio)

Jøtulin puolieristetyt terässavupiiput (norjalainen FDV-dokumentaatio)

Jøtulin ilmanotolla varustetut terässavupiiput (norjalainen FDV-dokumentaatio)

 

 

Dokumentaatio