Izbornik

Kupnja kamina

Oznake:
Sadržaj nije označen!

Jøtulova mreža ovlaštenih trgovaca velika je i sastoji se od iskusnih stručnjaka koji će Vam rado pomoći pri kupnji. Njihovi stručni savjeti pomoći će Vam od samog početka pa sve dok se peć ili kamin ne nalaze u Vašem domu, spremni za upotrebu. No, prije no što dođete kod trgovaca, postoje neke stvari na koje trebate obratiti pažnju.

Kako bismo Vas mogli najbolje savjetovati, potrebne su nam određene informacije. Jøtul je napravio popis koji možete vidjeti ovdje, uključujući korake koje morate poduzeti prije nego što posjetite našu prodavaonicu. Popis je nastao kako bismo Vam mogli pružiti odgovarajući savjet prema Vaš prostoru i potrebama. Na osnovu toga,savjetovati ćemo Vas kako i koji proizvod ugraditi, kako se prilagoditi dimnjaku,zaštiti od požara i kojih se pravila treba pridržavati.

Ugradnja kamina ili peći - je li to teško i koliko košta? 

Jøtul proizvode možete i sami ugraditi, no važno je da se pridržavate pravila o instalaciji i izgradnji. Za ugradnju možete odabrati i profesionalno osoblje koje će sve odraditi umjesto Vas. Ono što trebate imati na umu je da će ugradnja u Vašem domu potrajati ovisno o proizvodu i veličini projekta koji želite ostvariti. Za ugradnju peći potrebna su dva do tri sata, dok ugradnja kamina može trajati i više dana. 

Uklanjanje stare peći ili kamina

Instalater može ukloniti Vašu staru peć ili kamin, ovisno o prethodnom dogovoru s njime. Kada dolazite u dućan korisno je imati sliku stare peći ili kamina kako biste lakše dogovorili uslugu uklanjanja proizvoda i moguće dodatne troškove.

Obnova dimnjaka ili postavljanje novog?

Vrlo često je dimnjak u lošem stanju i potrebna mu je obnova.To činite u suradnji sa lokalnim  tijelima koji su ovlašteni za ove poslove. No, ponekad je isplativije i jednostavnije postaviti novi dimnjak. Čelični dimnjaci lako se instaliraju i naknadno u većini prostora.

Članci