Izbornik

Tradicija norveške umješnosti u Kråkerøyu

Oznake:
Sadržaj nije označen!

U Kråkerøyu, Fredrikstad, proizvodimo jedne od najboljih i najelegantnijih kamina na svijetu. Ponosimo se našim radom i primili smo nekoliko različitih međunarodnih nagrada za naš dizajn i kvalitetu našeg rada.

Još od 1853. godine u Jøtulu vjerujemo u vrijednosti umješnosti i tradicije. Postoji velika razlika između lijevanih peći na drva dizajniranih i proizvedenih u Kråkerøyu i onih peći masovne proizvodnje iz  tzv. “lowcost” zemalja. Kvaliteta iziskuje vrijeme.

Za nas u Jøtulu, u Kråkerøyu i lokalnoj zajednici u okolici Frederikstada, naslijeđe je vrlo bitno. Ali i Jøtul  je važan lokalnoj zajednici, istodobno kao poslodavac i kao nosilac proizvodne kulture. Naša veza s lokalnom zajednicom pridonosi održavanju i razvoju proizvodnih i inženjerskih vještina.

Lijevano željezo koje koristimo, dobiva se iz recikliranog željeza dostavljenog s lokalnih rezališta. U razvoju novih modela surađujemo s lokalnim dizajnerima. Već više od 160 godina Inženjeri i djelatnici Jøtula uspješno koriste znanje i tehnologiju sadržanu u svojoj kompaniji. To je zapravo kamen temeljac našeg rada.

Naš DNA nalazi se u korporativnoj kulturi, u zgradama i okruženju. I suradnjom svakog zaposlenika u pogonu Kråkerøy doprinosi se očuvanju naslijeđa Jøtul drvenih peći - ali i prenošenju vrhunskog majstorstva s generacije na generaciju. 

Članci