Meni

Jøtul

Borimo se s hladnoćom od 1853.

Jøtul je jedan od najstarijih proizvođača peći, inserata i kamina. Vođeni norveškom baštinom, spajamo umešnost fine izrade s umećem življenja u zimskim uslovima, već 160 godina.

NORVEŠKO MAJSTORSTKO ZANATSTVO

Norveška priroda, kultura i zanatstvo deo su našeg DNK. Naša strast za toplotom u kombinaciji sa zanatstvom koje je duboko ukorenjeno u tradiciju dodavanja estetskih kvaliteta svakodnevnim predmetima, važni su sastojci u definisanju Jøtulovog duha.

DIZAJN ZA SVA VREMENA

Naši svevremenski proizvodi premošćuju prošlost i sadašnjost i spajaju se s arhitekturalnim kvalitetama modernog prostora za život. Oni spajaju norveško majstorstvo i funkcionalni dizajn s neposrednom privlačnošću i dizajnerskim kvalitetama koje nadilaze kratkoročne trendove. Dok je lepota u oku promatrača, dobar dizajn je svakako više od onoga što vidimo na prvi pogled. Mi u Jøtulu čvrsto verujemo da forma treba pratiti funkciju.

IZVOR ZNANJA

Razboriti korisnici kupuju Jøtul jer znaju da ništa ne treba prepustiti slučaju. Ponosni smo na dizajn i izradu najboljih i najizdržljivijih svetskih peći, inserta i kamina od livenog gvožđa, ali i na kupce koji cene naše proizvode. Ono što nas pokreće je Vaše zadovoljstvo i rado delimo našu strast i stručnost kroz smernice, znanje i iskustvo kako bi Vaš Jøtul proizvod bio izvor toplote i prijatnosti za ceo život.

KVALITET ZA CIJELI ŽIVOT

Naši kupci zaslužuju najbolje peći, inserte i kamine. Zato su svi naši proizvodi napravljeni ručno, u Norveškoj, od najboljih dostupnih materijala. Zapravo, naša jedinstvena trajnost glavni je razlog zašto Jøtul nudi najdužu garanciju na tržištu. Ne čudi da je naš Jøtul F 602 najčvršća i najkopiranija peć u istoriji.

LIVENO GVOŽĐE, IZBOR ZA GENERACIJE

Korišćenje livenog gvožđa kao materijala utemeljeno je na nepopustljivom ispitu vremena. Delovi su ekstremno izdržljivi, no jednostavni za zamenu i neće se iskriviti, čak ni nakon mnogo godina korišćenja.

GREJANJE NA NORVEŠKI NAČIN

Dugo iskustvo nošenja sa skandinavskom klimom naučilo nas je da je toplota više od onog što se može izmeriti termometrom. Naši proizvodi ispunjavaju očekivanja u svim dimenzijama; bilo da se radi o krckajućem zvuku vatre, pogledu na savršeni plamen ili efikasnom gorenju za održivo korišćenje.

JØTUL DILJEM SVIJETA

Jøtul je vodeći svetski brand i lider na svetskom tržištu. Prodaje se u 43 zemlje na 6 kontinenata. Naša savesna adaptacija pojedinačnim tržištima, situacijama i potrebama kupaca vitalni je deo našeg međunarodnog uspeha.