Meni

Posetite nas na 52. Međunarodnom sajmu u Beogradu

Oznake:
Sadržaj nije označen!

Jøtul proizvode pogledajte od 10. do 16. novembra 2014. na 52. Međunarodnom sajmu nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije . Nalazimo se u paviljonu 2.

52. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije najznačajnija je sajamska manifestacija u oblasti nameštaja, uređenja enterijera i prateće industrije repromaterijala i mašina za industriju nameštaja u regionu Jugoistočne Evrope. Održava se u Beogradu od 10. do 16. novembra 2014., a izlaganje će se održati u halama 1, 1a, 2, 3, 3a i 4 na oko 29.000m2, uz nastup oko 400 registrovanih izlagača, od čega je jedna trećina inostranih. 

Među izlagačima je i Ignis Aurum, uvoznik Jøtul proizvoda za Srbiju. Naš štand potražite u paviljonu 2 i pogledajte peći i kamine Jøtul uživo. Saznajte sve što Vas zanima o našim proizvodima, naši prodavci će Vam rado ispričati sve o nama, podeliti stručne savete i informacije o proizvodima, njihovom korišćenju i instalaciji!

Više o sajmu saznajte na službenim stranicama

Posetite nas, upoznajte se s našim proizvodima ili podelite svoja iskustva s nama. Čekamo Vas od 10. do 16. novembra u Beogradu!

Članci