Meni

Tradicija norveške umešnosti u Kråkerøyu

Oznake:
Sadržaj nije označen!

U Kråkerøyu, Fredrikstad, proizvodimo jedne od najboljih i najelegantnijih kamina na svetu. Ponosimo se našim radom za koji smo primili nekoliko različitih međunarodnih nagrada, za dizajn i kvalitet našeg rada.

Još od 1853. godine u Jøtulu verujemo u vrednost umešnosti i tradicije. Postoji velika razlika između livenih peći na drva, dizajniranih i proizvedenih u Kråkerøyu, i onih peći masovne proizvodnje iz  tzv. “lowcost” zemalja. Kvalitet iziskuje vreme.

Za nas u Jøtulu, u Kråkerøyu i lokalnoj zajednici u okolici Frederikstada, nasleđe je vrlo bitno. Ali i Jøtul  je važan lokalnoj zajednici, istodobno kao poslodavac i kao nosilac proizvodne kulture. Naša veza sa lokalnom zajednicom pridonosi održavanju i razvoju proizvodnih i inženjerskih veština.

Liveno gvožđe koje koristimo dobija se iz recikliranog gvožđa sakupljenog na lokalnim rezalištima. U razvoju novih modela surađujemo s lokalnim dizajnerima, već više od 160 godina Inženjeri i delatnici Jøtula uspešno koriste znanje i tehnologiju sadržanu u svojoj kompaniji. To je zapravo kamen temeljac našeg rada.

Naš DNA nalazi se u korporativnoj kulturi, u zgradama i okruženju. Saradnjom svakog zaposlenika u pogonu Kråkerøy doprinosi se očuvanju nasleđa Jøtul drvenih peći ali i prenošenju vrhunskog majstorstva sa generacije na generaciju.

Članci